Hae meille

HAKU APOLLON LUKIOON KEVÄÄLLÄ 2023

Kevään 2023 lukioesittelyn diaesitys

Lukiossamme toimii yleislinja ja Design-linja.

Vuonna 2022 yleislinjan sisäänpääsykeskiarvo oli 7,62.
Design-linjan alin sisäänpääsypistemäärä oli 9,17/12,00

Design-linjalle hakeutuvalta edellytetään Video-CV:tä, jossa hakija kertoo myös motivaatiostaan hakeutua Design-linjalle. Video pitää toimittaa viimeistään 7.4.2023 klo 16 sähköpostilla osoitteeseen lukiohaku@ayk.fi
Motivaatiovideosta saat 0–2 pistettä, jotka lisätään keskiarvoon.Vähintään videosta pitää saada 0,5 pistettä. Yhteenlaskettu maksimipistemäärä on 12 pistettä.

Ilmoittautuessasi lukioomme kesäkuussa täytät itsestäsi perustiedot ja saat alkuohjauksen lukio-opinnoista.
Ainevalintakorttia ei tarvitse toimittaa.
Ykkösvuoden ensimmäisen jakson lukujärjestyksen saat valmiina. Muut valinnat teet ensimmäisen jakson aikana.

HAKU APOLLON YLÄKOULUUN

Yläkouluun hakeutuminen on päättynyt. Hakuajan päättymisen jälkeen valinnat ovat sitovia, ja oppilas sitoutuu ottamaan hänelle tarjotun paikan vastaan.
Jos oppilas on hakeutunut Apollon yläkouluun, hän voi vielä hakeutua Luovalle linjalle ja Urheaan alla olevilla lomakkeilla.

Haku Luovalle linjalle.

Haku Urheaan

Oppilaaksiottopäätökset lähetetään perjantaina 24.3.2023

Hae meille yläkouluun tai lukioon!