Hae meille

HAKU LUKIOON

Kevään 2019 yhteishaku: Avoimet ovet Apollon Yhteiskoulun lukiossa
ke 23.1.2019 klo 13-15 Avoimet ovet
Avoimien ovien ohjelma on suunniteltu siten, että paikalla ollaan koko kaksi tuntia.

ke 23.1.2019 klo 17.30 Infotuokio Apollon lukiosta huoltajille ja opiskelijoille

Haku tapahtuu yhteishaun kautta Opintopolku.fi -sivustolla.
Voit hakea yleislinjalle tai Design-linjalle

Vuonna 2018 sisäänpääsykeskiarvomme oli 7,5.
Design-linjan alin sisäänpääsykeskiarvo on 8,0.
Design-linjalle hakeutuvalta edellytetään motivaatiokirjettä, josta ilmenee, miksi hakija haluaa Design-linjalle. Motivaatiokirje voi olla tekstiä, kuvaa, videota, ääntä, diaesitys tai näiden yhdistelmä.
Motivaatiokirjeestä saat 0-2 pistettä, jotka lisätään keskiarvoon. Maksimipisteet ovat siis 12 pistettä.
Toimita lisänäytöt viimeistään 12.4.2019 kello 16.00.

Ilmoittautuessasi lukioomme kesäkuussa täytät itsestäsi perustiedot sekä ainevalintakortin. Ainevalintarkorttia ei tarvitse lähettää etukäteen.

HAKU YLÄKOULUUN

Apollon Yhteiskoulun yläkouluun haetaan täyttämällä ala-asteen opettajalta saatu valintakortti ja palauttamalla se omalle ala-asteen luokanopettajalle viimeistään 16.1.2019.
Lomake täytetään siinäkin tapauksessa, vaikka hakisitkin erillisellä lomakkeella painotettuun opetukseen. Luokanopettaja lähettää tiedot kouluumme.

Apollon Yhteiskoulun painotettuun opetukseen hakevan oppilaan huoltajat pitävät huolen siitä, että ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen toimitetaan  Apollon Yhteiskouluun.

Musiikin soveltuvuuskoe ja kuvataiteen soveltuvuuskoe Apollon Yhteiskoulussa:
Musiikin soveltuvuuskoe tiistaina 29.1.2019 klo 13.00 (kirjallinen osuus)
ja 30.1. laulu/soitto-osuus erikseen sovittuna ajankohtana.
Kuvataiteen soveltuvuuskoe  perjantaina 1.2.2019 klo 13.00.
Huom! Soveltuvuuskokeisiin ei tule erillistä kutsua. Oppilaat saapuvat Apollon pääaulaan n. 15 min. ennen kokeen alkua ja opettaja kutsuu koeluokkaan.

Ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen

Urhea-toimintaan ilmoittautumislomake löytyy tästä.

Koulut julkaisevat oppilaaksiottopäätökset koulun pääovella 22.3.2019, minkä jälkeen tiedot postitetaan kotiin.