Lukiopaikan vastaanottaminen Apollossa

Varmistaaksesi lukiopaikkasi sinun tulee ottaa paikka vastaan Opintopolussa sekä täyttää koulumme ainevalintakortti. Opintopolussa paikka pitää vastaanottaa viimeistään 30.6.2022. Olet saanut sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit ottaa opiskelupaikan vastaan.

Tutorit ja opot auttavat sinua koululla ainevalinnoissa ma 20.6.- ke 22.6. klo 12-15 välisenä aikana. Tarvitsemme jokaiselta opiskelijalta ainevalinnat, jotta voimme sijoittaa opiskelijat oikeisiin ryhmiin. Koululla käydessäsi saat myös Wilma-tunnuksen. Mikäli sinulla on kysyttävää lukio-opintoihin liittyen, ota yhteys koulun kansliaan. Ilmoittautuminen päättyy 30.6.2022.

Koulu alkaa to 11.8.2022 klo 10. Tapaaminen lammella koulun pihalla. Sinulla on vielä hyvin aikaa hankkia tarvitsemasi tarvikkeet opiskeluvuosiasi varten. Tarvitset liikuntavarusteet sisä- ja ulkoliikuntaa varten. Koululta saat käyttöösi kannettavan tietokoneen. Oppikirjoista saat tietoa opettajiltasi opintojen alettua. Osa kirjoista on sähköisiä, osa paperikirjoja. Lukiolaisella voi olla mahdollisuus saada koulumatkatukea. Tutustu: www.kela.fi/koulumatkatuki.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Apollon Yhteiskouluun!