Yleissivistävää lukio-opiskelua

Apollon lukio tarjoaa yleissivistävää opetusta. Pienehkön lukiomme etuna on kotoisuus ja oppilaiden tunteminen nimeltä. Täällä oppilaat viihtyvät ja voivat valita runsaasta kurssitarjonnasta mieleisensä kurssit. Opiskelija voi halutessaan suorittaa kuvataide- tai musiikkidiplomin, liikennekasvatuskurssilla ajokortin edullisesti sekä tietotekniikan opiskelun puitteissa tietokoneen @- tai A-tutkinnon.

Useimmissa oppiaineissa on valtakunnallisten syventävien kurssien lisäksi koulukohtainen kertauskurssi yo-kirjoituksiin valmistautumista varten. A1-englannin lisäksi voi opiskella A2-kielenä ruotsia tai ryhmän muodostuessa myös saksaa. B1-kielenä on ruotsi, B2-kielinä ovat ranska ja saksa sekä B3-kielinä ranska, saksa ja espanja.

Ympäristö ja ihmisoikeudet painottuvat useiden oppiaineiden soveltavissa kursseissa retkeilystä ympäristöfilosofiaan. Työelämäkurssilla opiskelijat saavat ajankohtaista tietoa työelämästä ja jatko-opiskelusta.

Opintovierailut ovat keskeinen osa useiden kurssien sisältöä. Muun muassa kaupunkihistorian kurssilla tutustutaan historiallisiin kohteisiin kotimaassa tai ulkomailla ja kestävän kehityksen kurssilla vieraillaan tutustumassa yritysten kierrätykseen ja energiatalouteen.