Ajankohtaista

Unicef-kävely 18.9.

18/09

 

Osa yläkoululuokista osallistui Unicef-kävelyn muodossa hyväntekeväisyyteen.

Syksyn 2017 ylioppilaskirjoitusten aikataulut

29/08

Syksyn 2017 ylioppilaskirjoitusten koepäivät löytyvät YTL:n sivuilta. Kokelaan on huolehdittava siitä, että saapuu koepäivinä ajoissa koululle.

Kuunteluihin on saavuttava viimeistään klo 8.00.

Kirjallisiin kokeisiin on saavuttava viimeistään klo 8.30.

Digitaalisiin kokeisiin on saavuttava viimeistään klo 8.00.

Opiskelijakuntailtapäivä 22.5.

21/08

Opiskelijakunnan järjestämää toimintailtapäivää vietettiin lukion koeviikkoa edeltävänä iltapäivänä. Toimintapisteillä kiertelyn jälkeen vuorossa oli pesismatsi yläkoulun ja lukion joukkueiden välillä. Kuvassa lukion joukkue valmistautumassa otteluun.

Meidän koulu - video yläkoulun yhteisöllisyydestä

28/05

Oppilaskunta järjesti yläkoululle tempauksen, jossa pohdittiin millainen meidän koulu on. Tempauksessa koristeltiin yhdessä yläkoulun yhteisöllisyyden, suvaitsevaisuuden ja oppivaisuuden puu. Tempaus videoitiin ja sen voi käydä katsomassa koulun Youtube -kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=ufFEHzLPfx0

Osallistujat: Apollon Yhteiskoulun oppilaat, opettajan ja henkilökunta, joista jokainen jätti puuhun ajatuksensa meidän koulusta.
Editointi: 9a oppilaat

Kevään 2017 yo-tulokset saapuvat torstaina 18.5.

25/05

Ylioppilastutkintolautakunta luovuttaa kevään 2017 tutkinnon tulokset lukioille 18.5.2017. Jokainen kokelas saa tietää omat tuloksensa omasta lukiostaan. Apollon Yhteiskoulun opiskelijat voivat tiedustella tuloksia koulun kansliasta 18.5. iltapäivästä alkaen.

Tulokset tulevat näkyviin myös Wilmaan yo-ilmoittautumislomakkeelle.

Pisterajat julkaistaan YTL:n sivuilla 18.5. ja keväällä 2017 tutkinnon suorittaneiden ylioppilaiden nimet maanantaina 29.5.

Apollon oppilaille menestystä elokuvakilpailussa!

24/04

Apollon Yhteiskoulun oppilaiden ryhmä The Bulletproof Team on valittu valtakunnallisen Kaikki kuvaa videokilpailun top 3- finaaliin musiikkivideolla Vapaus valita. Musiikki on Apollon oppilaiden käsialaa ja videotyö huolellista ja hienoa! Linkki suoraan videoon (linkin kautta näyt oppilaiden tiedot): http://kaikkikuvaa.fi/elokuvat/the-bulletproof-team-vapaus-valita-419/

Kilpailussa on alkanut (ikärajaton) yleisöäänestys, jossa jokainen äänestäjä voi voittaa palkintoja. Käyttehän äänestämässä! Apollon Yhteiskoulusta Apollon tähdet -ryhmän tekemä upea musiikkivideo Vapautta! on myös äänestyslistalla, vaikka ei finaaliin päässytkään. Linkki videoon: http://kaikkikuvaa.fi/elokuvat/apollon-tahdet-vapautta-405/

Linkki äänestämään: http://kaikkikuvaa.fi/kilpailu/aanestys/

Lisää tietoa kilpailusta: http://kaikkikuvaa.fi/kilpailu/finalistit-2017/

Upeaa työtä Apollon nuorilta! Kaikki kuvaa -gaala järjestetään tänä vuonna Helsingissä elokuvateatteri Orionissa lauantaina 13.5, jossa finalistit palkitaan! Mikäli Apollon tähdet saavat videollaan paljon ääniä, myös heillä on mahdollisuus päästä gaalaan mukaan!

Finaaliin päässyt video esitetään myös Me festivaaleilla Tennispalatseissa ympäri maan!